BANDAG

215/75R17,5 BTA RadiaalOverig (Reinforced)

 • Besparingsindex
  Hoog 20%

 • As positie

 • Omvang leveren

  Compleet Band = Vernieuwde band incl. goedgekeurd karkas

  Klanten Band = Vernieuwing op uw eigen karkas. Vul in het besteloverzicht uw bandnr. in.

  Compleet Band

Product beschrijving

De Bandag BTA is een relatief licht trailerprofiel.

 • Een bewezen trailerprofiel: Het BTA profiel heeft zich met zijn S-vormige lengtegroeven en gesloten schoudergedeelten in de afgelopen jaren bewezen.
 • Stevig & Grip: Steentjes blijven niet vast zitten en de schouders vervormen minder bij het manoeuvreren. De stevige rubbermix van de BTA leidt tot een minimum aan slijtage en een maximum aan grip.
 • Betrouwbaar & Breeds beschikbaar: Een betrouwbare trailerband voor lange en minder lange afstanden, welke in veel verschillende maten verkrijgbaar is.

 

Compleet inclusief extra versterkt "J" RO-karkas

Deze band is gemaakt op een “RO-karkas”, wat staat voor Radiaal Overig. Dit betreft een eerste keus Europees B-merk karkas, dat in dit geval van oorsprong extra is versterkt en een snelheidsindex "J" heeft. Zowel kwalitatief als prijstechnisch een goede combinatie voor een vernieuwde band. Het gehanteerde karkasmerk is afhankelijk van de uniformiteit tussen de karkasbreedte en de loopvlakbreedte. Dit verschilt per bandenmaat en profielkeuze. Wenst u meer informatie over het te gebruiken karkas, neem dan contact met ons op.

Duurzaam op weg met Bandag

Bandag is onderdeel van de Bridgestone familie. De koudzool Bandag profielen zijn veelal gebaseerd op de bekende Bridgestone profielen waarbij de premium eigenschappen van Bridgestone worden geëvenaard. Naast betrouwbaarheid, veiligheid en goede prestaties kenmerkt Bandag zich vooral met het produceren van duurzame loopvlakken met de laagste rolweerstand op de markt. Wist u dat bij productie van een vernieuwde Bandag band slechts 26 liter olie wordt gebruikt in tegenstelling tot ruim 83 liter voor een vergelijkbare nieuwe band? Naast duurzame prestaties op het gebied van rolweerstand draagt een vernieuwde Bandag band dus ook ruimschoots bij aan het besparen van grondstoffen. Daar kunt u mee voor komen rijden!

 

Meer lezen Verberg extra tekst

Specificaties

ProfielmerkBANDAG
BANDAG

Het merk van het nieuwe loopvlak dat door Banden Plan Europa wordt aangebracht op het te gebruiken karkas.

Merk (karkas)RadiaalOverig

Het karkasmerk wat gebruikt is voor deze vernieuwde band.

Maat215/75R17,5
Profieldiepte12 mm
LoopvlakBTA
Speed indexJ
ProductcodeD1721575BTARJ
EAN code5414801011472
Besparing 20% ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe band

Afhankelijk van het type karkas en het vernieuwingsmerk wordt weergegeven hoeveel grondstoffen percentueel worden bespaard in vergelijking tot de aanschaf van een compleet nieuwe band.

ProductievormKoud Vernieuwing
InzetRegionaal & Lange Afstand
Radiaal/DiagonaalRadiaal
DraairichtingNee
M+SNee
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
 • Altijd een passende band