PROTREAD

425/65R22,5 Pro-TM1 Goodyear

 • Besparingsindex
  Hoog 20%

 • As positie

 • Omvang leveren

  Compleet Band = Vernieuwde band incl. goedgekeurd karkas

  Klanten Band = Vernieuwing op uw eigen karkas. Vul in het besteloverzicht uw bandnr. in.

  Compleet Band

Product beschrijving

PRO-TM1 staat voor PROTREAD Trailer Mixed. Een trailerband geschikt voor onverharde en verharde wegen.

 • Trailerband ontwikkeld door Bridgestone: De PRO-TM1 is een vernieuwing van het nieuwe merk Protread wat wordt ontwikkeld door Bridgestone Bandag.
 • Grip & Bestand tegen puncties: Deze on/off trailerband heeft een grof profiel voor het behoud van grip op onverharde wegen. Het loopvlak is zo gemaakt, dat het karkas beschermd is tegen puncties van bijvoorbeeld glas en stenen.
 • Lange levensduur: Het profiel is gemaakt voor het beperken van slijtage wat ontstaat door het wringen in bochten. Hierdoor kan de PRO-TM1 ondanks zware omstandigheden een lange levensduur behalen.

 

Compleet inclusief eerste keus karkas

Deze vernieuwde band is gemaakt op een eerste keus karkas. Dit betreft een A-merk karkas. Stelt u hoge kwaliteitseisen aan een band, dan vormt een dergelijk karkas in combinatie met een premium loopvlakmerk van Bridgestone de meest betrouwbare band. Technisch gezien is het loopvlak van een band verantwoordelijk voor ongeveer 45% van de rolweerstand. De overige 55% komt op rekening van de verschillende componenten van het karkas. Een eerste keus karkas beschikt vaak over de meest duurzame componenten wat resulteert in een relatief lage rolweerstand. In combinatie met een kwalitatief loopvlak wordt een duurzame band met een minimum rolweerstand gecreëerd.

Duurzaam op weg met Protread

Protread is net als Bandag ontwikkeld door Bridgestone. Omdat voor de productie van Protread koudzoolloopvlakken veelal gebruik wordt gemaakt van bestaande Firestone profielen, zijn de ontwikkelingskosten gering. In combinatie met minder millimeters in vergelijking tot een Bandag profiel, leidt dit tot een zeer lage prijsstelling. Ondanks de lage prijsstelling bent u met Protread banden duurzaam op weg, aangezien u met bandenvernieuwing meer dan 50% aan grondstoffen bespaart.

 

Meer lezen Verberg extra tekst

Specificaties

ProfielmerkPROTREAD
BANDAG

Het merk van het nieuwe loopvlak dat door Banden Plan Europa wordt aangebracht op het te gebruiken karkas.

Merk (karkas)Goodyear

Het karkasmerk wat gebruikt is voor deze vernieuwde band.

Maat425/65R22,5
Profieldiepte15 mm
LoopvlakPro-TM1
Speed indexJ
ProductcodeD2242565PTM1GY
EAN code5414801052765
Besparing 20% ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe band

Afhankelijk van het type karkas en het vernieuwingsmerk wordt weergegeven hoeveel grondstoffen percentueel worden bespaard in vergelijking tot de aanschaf van een compleet nieuwe band.

ProductievormKoud Vernieuwing
InzetAll Terreinen, Regionaal & Industrie
Radiaal/DiagonaalRadiaal
DraairichtingNee
M+SJa
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
 • Altijd een passende band