UBO

315/70R22,5 TDM RadiaalOverig

 • Besparingsindex
  Hoog 20%

 • As positie

 • Omvang leveren

  Compleet Band = Vernieuwde band incl. goedgekeurd karkas

  Klanten Band = Vernieuwing op uw eigen karkas. Vul in het besteloverzicht uw bandnr. in.

  Compleet Band

Product beschrijving

Veelzijdigheid en veilig rijden in alle weersomstandigheden, van de eerste tot de laatste kilometer, is waar dit trekasprofiel goed in is.

 • Regionaal & Lange afstanden: De TDM is een trekasband in de maat 315/70R22,5 voor voertuigen die regionaal en lange afstanden rijden en in alle weersomstandigheden verzekerd willen zijn van optimale tractie.
 • Maximale tractie in alle seizoenen: De TDM is dan ook samengesteld om maximale tractie te bieden, zelfs wanneer het profiel voor 2/3 is versleten. De aangebrachte lamellen in de profielblokken dragen bij aan de tractie, grip en een goed remgedrag. Vanwege de diepe en golvende lamellen is de band bij uitstek geschikt voor gemengde droge en natte winterse omstandigheden. Uiteraard beschikt de TDM over een M+S markering.
 • Geen draairichting & gelijkmatige slijtage: Het tractieprofiel van de TDM heeft geen draairichting. De lamellen in het profiel zorgen daarbij voor een gelijkmatiger slijtagepatroon en voorkomen dat scheuren in het profiel ontstaan.

 

Compleet inclusief RO-karkas

Deze band is gemaakt op een “RO-karkas”, wat staat voor Radiaal Overig. Dit betreft een eerste keus Europees B-merk karkas. Zowel kwalitatief als prijstechnisch een goede combinatie voor een vernieuwde band. Het gehanteerde karkasmerk is afhankelijk van de uniformiteit tussen de karkasbreedte en de loopvlakbreedte. Dit verschilt per bandenmaat en profielkeuze. Wenst u meer informatie over het te gebruiken karkas, neem dan contact met ons op.

Duurzaam op weg met UBO warmvernieuwing

Met vernieuwde banden worden logischerwijs minder grondstoffen verbruikt en minder emissie uitgestoten bij productie. Maar wist u dat het productieproces van deze warm vernieuwde banden Identiek is aan de laatste productiefase van een nieuw band? Het profiel wordt namelijk gevormd in een mal waarbij een combinatie van hoge druk, hitte en tijd het vulkanisatieproces voltooien. Warm vernieuwde UBO banden worden tot halverwege de zijwanden vernieuwd. Dit biedt prima bescherming van het karkas en maakt het ten alle tijden mogelijk om te zien welk karkas de basis is van de vernieuwde band. Deze warm vernieuwde UBO banden worden in Nederland in onze eigen fabriek gemaakt.

 

Meer lezen Verberg extra tekst

Specificaties

ProfielmerkUBO
UBO-1

Het merk van het nieuwe loopvlak dat door Banden Plan Europa wordt aangebracht op het te gebruiken karkas.

Merk (karkas)RadiaalOverig

Het karkasmerk wat gebruikt is voor deze vernieuwde band.

Maat315/70R22,5
Profieldiepte20 mm
LoopvlakTDM
Speed indexK
Herkomst bekendNederland
ProductcodeL2231570TDMRO
EAN code7081454562590
Besparing 20% ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe band

Afhankelijk van het type karkas en het vernieuwingsmerk wordt weergegeven hoeveel grondstoffen percentueel worden bespaard in vergelijking tot de aanschaf van een compleet nieuwe band.

ProductievormWarm Vernieuwing
Seizoenskenmerk All season
InzetRegionaal & Lange Afstand
Radiaal/DiagonaalRadiaal
DraairichtingNee
M+SJa
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
 • Altijd een passende band