UBO

13. R22,5 TDY EcoLine

 • Besparingsindex
  Hoog 40%

 • As positie

 • Omvang leveren

  Compleet Band = Vernieuwde band incl. goedgekeurd karkas

  Klanten Band = Vernieuwing op uw eigen karkas. Vul in het besteloverzicht uw bandnr. in.

  Compleet Band

Product beschrijving

Een veelzijdige tractieband die robuust is voor onverharde ondergrond en tevens comfortabel en precies is voor op de weg.

 • On/off road: De UBO TDY is een robuuste tractieband die is samengesteld voor het rijden op de weg en in het onverharde terrein. De TDY wordt veel ingezet op de bouw en in de afvalverwerking waar banden extreem zwaar worden belast.
 • Continue grip: Het richtingsgebonden tractieprofiel heeft diepe open schouders waardoor trucks met veel vermogen continue grip hebben op verschillend terrein.
 • Bestand tegen puncties: De grote blokken in het profiel in combinatie met 21 millimeter profieldiepte bieden een sterke weerstand tegen scherpe voorwerpen en trekkende bewegingen.

 

Compleet inclusief Ecoline-karkas

Een ecoline band heeft een extra duurzaam karakter, aangezien het om een tweede vernieuwing gaat op basis van een A-merk karkas. Een eerste keus karkas heeft een sterke structuur, wat het meervoudig vernieuwen mogelijk maakt. Ondanks de meerdere levens voldoen deze karkassen nog steeds aan de strenge keuringseisen. Naast het milieuaspect is het gebruik van een ecoline karkas ook een financieel duurzame oplossing, aangezien de gemiddelde kilometerkostprijs aantrekkelijker is.

Duurzaam op weg met UBO warmvernieuwing

Met vernieuwde banden worden logischerwijs minder grondstoffen verbruikt en minder emissie uitgestoten bij productie. Maar wist u dat het productieproces van deze warm vernieuwde banden Identiek is aan de laatste productiefase van een nieuw band? Het profiel wordt namelijk gevormd in een mal waarbij een combinatie van hoge druk, hitte en tijd het vulkanisatieproces voltooien. Warm vernieuwde UBO banden worden tot halverwege de zijwanden vernieuwd. Dit biedt prima bescherming van het karkas en maakt het ten alle tijden mogelijk om te zien welk karkas de basis is van de vernieuwde band. Deze warm vernieuwde UBO banden worden in Nederland in onze eigen fabriek gemaakt.

 

Meer lezen Verberg extra tekst

Specificaties

ProfielmerkUBO
UBO

Het merk van het nieuwe loopvlak dat door Banden Plan Europa wordt aangebracht op het te gebruiken karkas.

Merk (karkas)EcoLine
EcoLine

Het karkasmerk wat gebruikt is voor deze vernieuwde band.

Maat13R22,5
Profieldiepte21 mm
LoopvlakTDY
Speed indexK
Herkomst bekendNederland
ProductcodeM2213TDYEC
Besparing 40% ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe band

Afhankelijk van het type karkas en het vernieuwingsmerk wordt weergegeven hoeveel grondstoffen percentueel worden bespaard in vergelijking tot de aanschaf van een compleet nieuwe band.

ProductievormWarm Vernieuwing
InzetAlle Terreinen, Industrieel & Regionaal
Radiaal/DiagonaalRadiaal
DraairichtingJa
M+SJa
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
 • Altijd een passende band