UBO

295/80R22,5 TDE1 EcoLine

 • Besparingsindex
  Hoog 40%

 • As positie

 • Omvang leveren

  Compleet Band = Vernieuwde band incl. goedgekeurd karkas

  Klanten Band = Vernieuwing op uw eigen karkas. Vul in het besteloverzicht uw bandnr. in.

  Compleet Band

Product beschrijving

Veelzijdige en regionale trekasband met een robuust en niet richtingsgebonden profiel.

 • Regionaal & Stadsdistributie: De TDE1 is een breed inzetbare en warm vernieuwde trekasband voor regionaal gebruik. De TDE1 wordt voornamelijk ingezet bij stadsdistributie. Het blokprofiel biedt veel grip en is prima bestand tegen obstakels en scheuren tijdens het wringen. Dit maakt het mogelijk om het profiel maar liefst 22 millimeter diep te laten zijn.
 • Robuust profiel: De robuustheid van deze band wordt gekenmerkt door de extra verhoging tussen de blokken op de schouders. Deze verhogingen maken de band ook extra stabiel, wat trillingen en zijwaartse bewegingen vermijdt.
 • Niet richtingsgebonden: Het profiel van deze trekasband is niet richtingsgebonden, wat deze band veelzijdig maakt in gebruik. Zo wordt de TDE1 in veel gevallen vooraf op velg gemonteerd, waardoor de band sneller en gemakkelijker kan worden ingezet.
 • Veelzijdig: De TDE1 rijdt op alle wegen, wat deze band een veelzijdige band maakt. Uiteraard biedt deze warm vernieuwde trekasband een gunstige kostprijs per kilometer.

 

Compleet inclusief Ecoline-karkas

Een ecoline band heeft een extra duurzaam karakter, aangezien het om een tweede vernieuwing gaat op basis van een Michelin karkas. Een eerste keus karkas heeft een sterke structuur, wat het meervoudig vernieuwen mogelijk maakt. Ondanks de meerdere levens voldoen deze karkassen nog steeds aan de strenge keuringseisen. Naast het milieuaspect is het gebruik van een ecoline karkas ook een financieel duurzame oplossing, aangezien de gemiddelde kilometerkostprijs aantrekkelijker is.

Duurzaam op weg met UBO warmvernieuwing

Met vernieuwde banden worden logischerwijs minder grondstoffen verbruikt en minder emissie uitgestoten bij productie. Maar wist u dat het productieproces van deze warm vernieuwde banden Identiek is aan de laatste productiefase van een nieuw band? Het profiel wordt namelijk gevormd in een mal waarbij een combinatie van hoge druk, hitte en tijd het vulkanisatieproces voltooien. Warm vernieuwde UBO banden worden tot halverwege de zijwanden vernieuwd. Dit biedt prima bescherming van het karkas en maakt het ten alle tijden mogelijk om te zien welk karkas de basis is van de vernieuwde band. Deze warm vernieuwde UBO banden worden in Nederland in onze eigen fabriek gemaakt.

 

Meer lezen Verberg extra tekst

Specificaties

ProfielmerkUBO
UBO

Het merk van het nieuwe loopvlak dat door Banden Plan Europa wordt aangebracht op het te gebruiken karkas.

Merk (karkas)EcoLine
EcoLine

Het karkasmerk wat gebruikt is voor deze vernieuwde band.

Maat295/80R22,5
Profieldiepte22 mm
LoopvlakTDE1
Speed indexK
Herkomst bekendNederland
ProductcodeM2229580TDE1EC
Besparing 40% ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe band

Afhankelijk van het type karkas en het vernieuwingsmerk wordt weergegeven hoeveel grondstoffen percentueel worden bespaard in vergelijking tot de aanschaf van een compleet nieuwe band.

ProductievormWarm Vernieuwing
InzetRegionaal
Radiaal/DiagonaalRadiaal
DraairichtingNee
M+SJa
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
 • Altijd een passende band