UBO

315/70R22,5 TDE2 EcoLine

 • Besparingsindex
  Hoog 40%

 • As positie

 • Omvang leveren

  Compleet Band = Vernieuwde band incl. goedgekeurd karkas

  Klanten Band = Vernieuwing op uw eigen karkas. Vul in het besteloverzicht uw bandnr. in.

  Compleet Band

Product beschrijving

Breed inzetbare en robuuste tractieband voor stadsdistributie en regionaal transport.

 • Regionaal & Stadsdistributie: De TDE2 is een warm vernieuwde trekasband die breed inzetbaar is voor regionaal gebruik. De TDE2 wordt naast regionaal transport, voornamelijk ingezet bij stadsdistributie.
 • Robuust: Het grove blokprofiel biedt veel grip en door de zigzag lamellen is het profiel extra goed bestand tegen obstakels en scheuren tijdens het wringen. Dit maakt het mogelijk om het profiel maar liefst 22 millimeter diep te laten zijn. De robuustheid van deze band wordt gekenmerkt door de extra verhoging tussen de blokken op de schouders.
 • Vermindering van geluid en ongelijke slijtage: Doordat de profielblokken in een zigzag vorm zijn geplaatst, is de hoeveelheid rubber dat het wegdek raakt beter verdeeld. Dit voorkomt ongelijkmatige slijtage en bovendien vermindert dit de geluidsproductie van de band. De TDE2 is zeer veelzijdig en rijdt dan ook op alle wegen.

 

Compleet inclusief Ecoline-karkas

Een ecoline band heeft een extra duurzaam karakter, aangezien het om een tweede vernieuwing gaat op basis van een Michelin karkas. Een eerste keus karkas heeft een sterke structuur, wat het meervoudig vernieuwen mogelijk maakt. Ondanks de meerdere levens voldoen deze karkassen nog steeds aan de strenge keuringseisen. Naast het milieuaspect is het gebruik van een ecoline karkas ook een financieel duurzame oplossing, aangezien de gemiddelde kilometerkostprijs aantrekkelijker is.

Duurzaam op weg met UBO warmvernieuwing

Met vernieuwde banden worden logischerwijs minder grondstoffen verbruikt en minder emissie uitgestoten bij productie. Maar wist u dat het productieproces van deze warm vernieuwde banden Identiek is aan de laatste productiefase van een nieuw band? Het profiel wordt namelijk gevormd in een mal waarbij een combinatie van hoge druk, hitte en tijd het vulkanisatieproces voltooien. Warm vernieuwde UBO banden worden tot halverwege de zijwanden vernieuwd. Dit biedt prima bescherming van het karkas en maakt het ten alle tijden mogelijk om te zien welk karkas de basis is van de vernieuwde band. Deze warm vernieuwde UBO banden worden in Nederland in onze eigen fabriek gemaakt.

 

Meer lezen Verberg extra tekst

Specificaties

ProfielmerkUBO
UBO

Het merk van het nieuwe loopvlak dat door Banden Plan Europa wordt aangebracht op het te gebruiken karkas.

Merk (karkas)EcoLine
EcoLine

Het karkasmerk wat gebruikt is voor deze vernieuwde band.

Maat315/70R22,5
Profieldiepte22 mm
LoopvlakTDE2
Speed indexK
Herkomst bekendNederland
ProductcodeM2231570TDE2EC
Besparing 40% ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe band

Afhankelijk van het type karkas en het vernieuwingsmerk wordt weergegeven hoeveel grondstoffen percentueel worden bespaard in vergelijking tot de aanschaf van een compleet nieuwe band.

ProductievormWarm Vernieuwing
InzetRegionaal
Radiaal/DiagonaalRadiaal
DraairichtingJa
M+SJa
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
 • Altijd een passende band