UBO

315/80R22,5 ZTII ECO-LINE UBO

 • Besparingsindex
  Hoog 40%

 • As positie

 • Omvang leveren

  Compleet Band = Vernieuwde band incl. goedgekeurd karkas

  Klanten Band = Vernieuwing op uw eigen karkas. Vul in het besteloverzicht uw bandnr. in.

  Compleet Band

Product beschrijving

Een degelijk regionaal trekasprofiel dat zich door de jaren heen heeft bewezen en interessant maakt voor prijsgerichte vervoerders.

 • Veelzijdig & niet richtingsgebonden: De UBO ZT2 is een redelijk grof trekasprofiel en is ontworpen om alle uitdagingen rondom steden en ook bij gebruik op terrein prima te doorstaan. Het S-vormige profiel met 18mm profieldiepte is niet richtingsgebonden en maakt een veelzijdig regionaal gebruik mogelijk voor bijvoorbeeld vuilwagens en kiepwagens.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding: Het warm vernieuwde ZT2 profiel is een relatief ouder profiel en presteert nog steeds prima voor regionale vervoerders. De ZT2 is dan ook laag geprijsd, wat deze band ondanks het oudere profiel nog steeds voor veel transporten interessant maakt als trekasprofiel.

 

Compleet inclusief Ecoline-karkas

Een ecoline band heeft een extra duurzaam karakter, aangezien het om een tweede vernieuwing gaat op basis van een Michelin karkas. Een eerste keus karkas heeft een sterke structuur, wat het meervoudig vernieuwen mogelijk maakt. Ondanks de meerdere levens voldoen deze karkassen nog steeds aan de strenge keuringseisen. Naast het milieuaspect is het gebruik van een ecoline karkas ook een financieel duurzame oplossing, aangezien de gemiddelde kilometerkostprijs aantrekkelijker is.

Duurzaam op weg met UBO warmvernieuwing

Met vernieuwde banden worden logischerwijs minder grondstoffen verbruikt en minder emissie uitgestoten bij productie. Maar wist u dat het productieproces van deze warm vernieuwde banden Identiek is aan de laatste productiefase van een nieuw band? Het profiel wordt namelijk gevormd in een mal waarbij een combinatie van hoge druk, hitte en tijd het vulkanisatieproces voltooien. Warm vernieuwde UBO banden worden tot halverwege de zijwanden vernieuwd. Dit biedt prima bescherming van het karkas en maakt het ten alle tijden mogelijk om te zien welk karkas de basis is van de vernieuwde band. Deze warm vernieuwde UBO banden worden in Nederland in onze eigen fabriek gemaakt.

Meer lezen Verberg extra tekst

Specificaties

ProfielmerkUBO
UBO

Het merk van het nieuwe loopvlak dat door Banden Plan Europa wordt aangebracht op het te gebruiken karkas.

Merk (karkas)EcoLine
EcoLine

Het karkasmerk wat gebruikt is voor deze vernieuwde band.

Maat315/80R22,5
Profieldiepte18 mm
LoopvlakZTII
Herkomst bekendMontfoort
ProductcodeM2231580ZT2EC
Besparing 40% ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe band

Afhankelijk van het type karkas en het vernieuwingsmerk wordt weergegeven hoeveel grondstoffen percentueel worden bespaard in vergelijking tot de aanschaf van een compleet nieuwe band.

ProductievormWarm Vernieuwing
InzetRegionaal
DraairichtingNee
M+SJa
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
 • Altijd een passende band