BANDAG

315/80R22,5 BDR-HT4 RadiaalOverig

 • Besparingsindex
  Hoog 20%

 • As positie

 • Omvang leveren

  Compleet Band = Vernieuwde band incl. goedgekeurd karkas

  Klanten Band = Vernieuwing op uw eigen karkas. Vul in het besteloverzicht uw bandnr. in.

  Compleet Band

Product beschrijving

De BDR-HT4 staat voor “Bandag Drive Regional High Torque”.Een goed doorontwikkelde tractieband voor regionaal transport met prima kilometerprestaties.

 • Tractie bij elk regionaal transport: Regionaal transport heeft vaak te maken met afwisselende wegoppervlakken en belastingen. De BDR-HT4 biedt altijd tractie en kan letterlijk en figuurlijk omgaan, met zware belastingen.
 • Bestand tegen zaagtandslijtage:Het profiel beschikt over de Tie-bar-technologie en een verbeterd profielontwerp met dwarse profielgroeven, waardoor de zaagtandslijtage tot een minimum wordt beperkt.
 • Presteert ook op lange afstanden:Het profiel is ontworpen om zowel regionaal als op lange afstanden goed en gelijkmatig te presteren. Bovendien zijn ondanks de hoge tractie, uitstekende kilometerprestaties te behalen met de BDR-HT4
 • Zelfreinigend:Daarbij is het profiel zelfreinigend wat vooral van pas komt als het transport op verschillende ondergronden plaats vindt. Dit alles maakt de BDR-HT4 een betrouwbaar en veel gebruikt profiel.

 

Compleet inclusief RO-karkas

Deze band is gemaakt op een “RO-karkas”, wat staat voor Radiaal Overig. Dit betreft een eerste keus Europees B-merk karkas. Zowel kwalitatief als prijstechnisch een goede combinatie voor een vernieuwde band. Het gehanteerde karkasmerk is afhankelijk van de uniformiteit tussen de karkasbreedte en de loopvlakbreedte. Dit verschilt per bandenmaat en profielkeuze. Wenst u meer informatie over het te gebruiken karkas, neem dan contact met ons op.

Duurzaam op weg met Bandag

Bandag is onderdeel van de Bridgestone familie. De koudzool Bandag profielen zijn veelal gebaseerd op de bekende Bridgestone profielen waarbij de premium eigenschappen van Bridgestone worden geëvenaard. Naast betrouwbaarheid, veiligheid en goede prestaties kenmerkt Bandag zich vooral met het produceren van duurzame loopvlakken met de laagste rolweerstand op de markt. Wist u dat bij productie van een vernieuwde Bandag band slechts 26 liter olie wordt gebruikt in tegenstelling tot ruim 83 liter voor een vergelijkbare nieuwe band? Naast duurzame prestaties op het gebied van rolweerstand draagt een vernieuwde Bandag band dus ook ruimschoots bij aan het besparen van grondstoffen. Daar kunt u mee voor komen rijden!

 

Meer lezen Verberg extra tekst
Download uw productbrochure

Specificaties

ProfielmerkBANDAG
BANDAG

Het merk van het nieuwe loopvlak dat door Banden Plan Europa wordt aangebracht op het te gebruiken karkas.

Merk (karkas)RadiaalOverig

Het karkasmerk wat gebruikt is voor deze vernieuwde band.

Maat315/80R22,5
Profieldiepte22 mm
LoopvlakBDR-HT4
Speed indexL
ProductcodeD2231580HT4RO
EAN code5414801053540
Besparing 20% ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe band

Afhankelijk van het type karkas en het vernieuwingsmerk wordt weergegeven hoeveel grondstoffen percentueel worden bespaard in vergelijking tot de aanschaf van een compleet nieuwe band.

ProductievormKoud Vernieuwing
InzetRegionaal & Lange Afstand
Radiaal/DiagonaalRadiaal
DraairichtingNee
M+SJa
 • Gemakkelijk online bestellen
 • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
 • Altijd een passende band