10 februari 2016

Een "Groene" Beursstand!

Banden Plan Europa is dit jaar in Hardenberg vertegenwoordigd met een splinter nieuwe “groene” beursstand! Alle duurzame aspecten van het bandenbedrijf zijn terug te vinden in de stand.

Banden Plan Europa is onderdeel van de Kargro Groep. De Kargro Groep bestaat uit verschillende spelers die binnen één keten met elkaar samenwerken en gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van een duurzaam en circulair bandenleven voor uw karkassen.

Een mooi initiatief, maar hoe wordt dat verwezenlijkt? De “groene” beurstand van Banden Plan Europa geeft concrete voorbeelden. Door hergebruik van kwalitatief goede karkassen worden grondstoffen bespaard. Dit maakt bandenvernieuwing de duurzaamste methode van bandenproductie. Banden Plan Europa draagt zorg voor dit vernieuwingsproces en beschikt over 3 fabrieken welke zowel koud- als warm vernieuwde banden produceren. Naast vernieuwing laat de “groene” beursstand ook zien wat er met uw afgekeurde karkassen gebeurd. Zo bestaat de vloer van de beursstand uit een groene kunstgras mat. Afgekeurde karkassen worden namelijk verwerkt tot granulaat wat onder andere gebruikt wordt op kunstgrassportvelden.

De tafels op de “groene” beursstand zijn vervaardigd uit de rubberprofielen van het bandenvernieuwingsassortiment. Dit maken de tafels niet alleen eyecatchers, maar ook een mooie presentatievorm van het bandenaanbod. Dit aanbod wordt tevens in 2016 online beschikbaar gesteld in een nieuw online bestelplatform van Banden Plan Europa. Benieuwd naar de bestelmogelijkheden? Bezoek de vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg en kom kijken welke duurzame aspecten nog meer op de nieuwe beursstand van Banden Plan Europa te vinden zijn! Profiteer bijvoorbeeld van onze €20,00 extra beurskorting per band bij aankoop van een 22inch Bandag truckband.

  • Gemakkelijk online bestellen
  • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
  • Altijd een passende band