De werkwijze van Banden Plan Europa

Het door Banden Plan Europa ontwikkelde online bestelsysteem biedt u als ondernemer altijd actueel inzicht in onze bandenvoorraad. Het systeem is 24 uur per dag, 7 dagen in de week real-time beschikbaar. U kijkt dan ook altijd rechtstreeks in Nederlands grootste en actuele voorraad van vernieuwde banden.

Compleetbanden

Onder compleetbanden verstaaan wij vernieuwde truckbanden inclusief karkas dat door ons is geselecteerd. Deze truckbanden die u online bestelt zijn daadwerkelijk in onze eigen magazijnen op voorraad en direct leverbaar.

Banden op eigen karkas

Naast het bestellen van compleetbanden is het uiteraard ook mogelijk om uw eigen karkassen te laten vernieuwen. In ons online bestelsysteem maken wij dan ook onderscheid tussen twee productvormen: compleetbanden en Banden op eigen karkas. Bij het bestellen van banden op eigen karkas, zullen wij uw karkassen ophalen voor vernieuwing en op korte termijn weer afleveren. Bovendien heeft u de mogelijkheid om het nummer van bestaande inschrijfbonnen te koppelen aan uw online bestelling.

Wij verzorgen uiteraard graag de gebruikersinstructie en helpen u op weg.

  • Gemakkelijk online bestellen
  • Duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit
  • Altijd een passende band